Elinde van der Laan

Gelukkig heb ik nu alle vrijheid om mijn werkweek in te delen en te kiezen met welke klanten ik werk. Dit is wel anders geweest…

Van een succesvol evenementenbureau werd ik plotseling geconfronteerd met omstandigheden die leidden tot een faillissement. De guerilla-marketing die ik toepaste ging niet meer op. Als in toen geweten had, wat ik nu weet…dat had me een faillissement gescheeld.

Ik wilde wel doorstarten met ‘de zaak’ maar wist toen echt niet hoe. Ik was moe, had te weinig kennis voor wat ik voor ogen had en de inspiratie was op. Dus besloot ik mezelf bij te scholen, de afgelopen jaren ben ik mezelf blijven ontwikkelen… Bedrijfskundig HBO (MER), salestechnieken en persoonlijke effectiviteit, Post-HBO coaching van kdv-medewerkers, Facebook Business Mastery, Lean etc.

Natuurlijk werkte ik ernaast (uitzendbranche, leidinggevende in zorg en procesoptimalisatie bij gemeenten). Ik haalde voldoening uit mijn werk als ik echt iets voor een ander kon betekenen. 

Mijn kracht is dat ik het werk van mensen kan vereenvoudigen, door wat ingewikkeld lijkt ‘plat te slaan’ en inzichtelijk te maken.

Maar langzaamaan begon het steeds meer te knagen. Ik ging vaak ’s ochtends om 6 uur de deur uit, kwam laat thuis en moest veel uren draaien waardoor ik weinig tijd met de kinderen had. Dit moest toch anders kunnen? Ik wilde graag meer online mijn werken, met enthousiaste, gemotiveerde ondernemers.

Daarom ben ik in 2020 in mijn online marketing avontuur met BeeBranding gestapt. Ik word helemaal blij van de MKB-ers waarvoor ik echt een verschil kan maken. Die ik mag inspireren en succesvol zie worden.

Ik wil graag zoveel mogelijk mensen helpen hun marketing optimaal te laten draaien. Er zitten slechts 24 uur in een dag, dus ben ik naast persoonlijk advies ook met online programma’s begonnen. Zo kan ik nog meer mensen helpen hun marketing goed op de rit te krijgen.

Elinde Van der Laan